به نظر می رسد، آرزوی جوانی دوباره، از رویا به واقعیت می پیوندد. دانشمندان دانشگاه هاروارد؛ در موسسه تحقیقات تکنولوژی ماساچوست و لابراتور های مرتبط، موفق به تولید یک پوست مصنوعی یا پوست دوم شدند که قوی، انعطاف پذیر، چسبنده و خلاصه شبیه پوست واقعی است. البته آنها امیدوارند در مرحله بعدی، با استفاده از این فن آوری بتوانند، بیماری های پوستی را درمان کنند.
آنها ورقه نامرئی و نازکی را که روی پوست میچسبد و چین و چروکهای زیر چشم، ساعد و پاها را محو میکند با موفقیت روی تعدادی داوطلب آزمایش کردند. این لایه نازک از جنس پلیمری به نام پلیسیلوکسان است که اجزاء سازنده آن را سیلیکون و اکسیژن تشکیل میدهند و در آزمایشگاه ساخته شده است. این ورقه نازک پلیمر، نامرئی است و میتوان در تمام روز آن روی پوست نگهداشت بدون اینکه باعث تحریک پوست شود و آب و باران هم باعث جدا شدن آن از پوست نمیشود.
استفاده از پوست دوم ۲ مرحله دارد، در مرحله اول گذاردن یک ژل بی رنگ و ناپیدا را روی پوست است و در مرحله دوم یک کاتالیزور به آن اضافه می شود. سپس یک لایه چسبنده روی پوست ایجاد می شود که نرم اما منعطف و کشش پذیر است و مهم ترین مزیت های آن این است که شفاف و ناپیداست و در برابر شستشو مقاوم است. سازندگان پوست دوم می گویند، گرچه می دانند یکی از رایج ترین مصارف آن زیبایی و آرایشی خواهد بود، اما منافع درمانی آن برای بیماران پوستی نیز بسیار است.
آنها معتقدند، پوست دوم در مراحل تکمیلی به درمان بیماریهای جدی نظیر اگزما، پسوریازیس و مصدومان سوانح سوختگی کمک خواهد کرد.