مقام های بهداشتی مکزیک، نخستین واکسن تب دانگ را به طور رسمی مورد تأیید قرار دادند. تب دانگ، یک بیماری ویروسی است که هر سال نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر را در جهان بیمار می کند. اغلب مبتلایان بیماری ساکن کشورهای آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین هستند. آژانس ایمنی تمهیدات پزشکی مکزیک، روز چهارشنبه گفت، واکسن بر روی ۲۹۰۰۰ نفر در سراسر دنیا آزمایش شده و کارآیی-اثر بخشی آن مورد تایید قرار گرفته است. سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرد، این واکسن، قادر است علیه هر ۴ سویهء ویروس دانگ، پاسخ ایمنی ایجاد کند. مؤثر می داند و می گوید ایمنسازی، ریسک ابتلا به بیماری را ۶۰ درصد کاهش می دهد. سازندگان دارویی مکزیک هنوز نامی برای واکسن اعلام نکرده اند، اما شرکت عظیم دارویی سونافی فرانسه، در بیانیه ی جداگانه ای، نام واکسن را دنگ واکسیا اعلام کرد. مقام های مکزیکی می گویند، واکسن در مناطقی که تب دانگ یک بیماری بومی محسوب می شود، برای پیشگیری از ابتلا و مرگ و میر به افراد ۹ تا ۴۵ سال تجویز می شود.
تب دانگ که به تب استخوان شکن معروف است یک بیماری ویروسی است که به دو فرم ساده و خونریزی دهنده تظاهر می کند. آربوویروس مسبّب این بیماری، از جنس فلاوویروس با چهار سروگروپ مشخص می باشد که توسط پشه های آیدس یا پشه خاکی به انسان منتقل می شود. بیماری در کشورهای گرمسیر و نیمه گرمسیر از جمله در جنوب شرق آسیا به شدت رایج است. در گذشته این بیماری در مناطق روستایی دیده می شد، اما در حال حاضر به دلیل مهاجرت های بی رویه مردم به شهرها تب دانگ به بیماری شهری مبدل شده و در شهرهای بزرگ با شرایط بهداشتی نامناسب تظاهر می کند. در سال های اخیر اپیدمی تب دانگ در مناطق وسیعی از اندونزی، سریلانکا و هندوستان حتی مکزیک و کشورهای حوزه کارائیب از جمله هائیتی و پورتوریکو بروز کرده است.
بر اساس برآورد سازمان جهانی بهداشت سالانه ۵۰ میلیون نفر مبتلا به این بیماری می شوند. تنها راه مؤثر مبارزه با این بیماری مقابله با پشه ناقل آن است. لذا بهسازی محیط زیست از طریق جمع آوری زباله ها و مکانهایی که ممکنست آب باران و آبهای سطحی در آنها ذخیره شود از اقدامات ضروریست. به طور مثال لاستیکهای فرسوده اتومبیل که آب باران در آنها جمع می شود محل مناسبی برای رشد و تکثیر پشه است. بنا به این گزارش جدیدترین اخبار حاکی از بروز ۳۲ مورد این بیماری در عربستان سعودی است. همچنین موارد این بیماری بعد از زمین لرزه تسونامی در شرق آسیا رو به افزایش است. به همین دلیل و با توجه به امکان ابتلای مسافران ایرانی در اثر مسافرت به کشورهای آلوده به این بیماری استفاده از اسپری ها و ترکیبات دورکننده حشرات در مدت اقامت در کشورهای فوق می تواند در حفظ سلامت آنان مؤثر باشد.